پنج مصدوم در حادثه تصادف ۲ خودروی سواری در جاده کلات به مشهد (۴ شهریور ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی یک واحد صنفی در محله طلاب مشهد+تصویر(۴ شهریور ۱۴۰۳) انتصاب دو بانوی دیگر در سازمان محیط‌زیست کشور دستگیری ۳۱ شرور در مشهد مرگ ۲ نوجوان نیشابوری در استخر ذخیره آب کشاورزی در روستای گرینه دستور وزیر آموزش و پرورش برای تشکیل کارگروهی جهت بررسی اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی جاده کندوان و آزادراه تهران - شمال یکطرفه شد (۴ شهریور ۱۴۰۳) آتش سوزی اتوبوس درون شهری در بولوار ساجدی مشهد + عکس و فیلم (۴ شهریور ۱۴۰۳) کشف ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در مشهد جنین‌هایی که زائر اربعین شدند انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند روغن کانولا یا آفتابگردان؟ کدامیک بهتر است مصرف کنیم؟ کمبود معلم از طریق نیرو‌های حق‌التدریس و بازنشسته جبران می‌شود از خواص کره بادام‌زمینی برای سلامتی غافل نشوید ادامه پویش «نذر خون حسینی» تا پایان ماه صفر پرداخت حقوق بازنشستگان و پول گندم‌کاران در اولویت کار دولت است خبر جدید برای بازنشستگان تامین‌اجتماعی | احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی صادر می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۳) کاهش دمای محسوس در روز‌های پایانی هفته در مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۳) افزایش شدت وزش باد توام با گرد و خاک در جنوب خراسان رضوی (۴ شهریور ۱۴۰۳) کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد ماجرای بخشش قاتل یک نوعروس در بین‌الحرمین حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان خویش‌فرما پرداخت شد (۴ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طریقه صحیح دم کردن چای | راز خوش رنگ و شفاف شدن چای ایرانی

  • کد خبر: ۲۲۸۳۷۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
طریقه صحیح دم کردن چای | راز خوش رنگ و شفاف شدن چای ایرانی
چای ایرانی یکی از خوش عطر و طعم‌ترین چای‌ها در تمام دنیا است، اما طریقه دم کردن خاصی دارد که حتما باید رعایت کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، چای پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان و محبوب‌ترین نوشیدنی در میان ایرانیان است و بیشتر ایرانیان هر روز آن را مصرف می‌کنند. چای‌های ایرانی محصول مستقیم شهر‌های شمالی کشور ایران هستند و در فصول بهار، تابستان و پاییز به دست می‌آیند. چای ایرانی به هیچ ماده افزودنی برای رنگ‌دهی یا طعم و عطر خاص نیاز ندارد و از کیفیت بالایی برخوردار است.

چای را بشویید

قبل از دم کردن چای ایرانی، چای را با آب سرد بشویید، شستن چای سبب می‌شود که خاک‌ها از بین رفته و رنگ چای کدر نشود، شستشوی چای با آب سرد باعث می‌شود با رختن آب جوش روی آن دچار شک شده و رنگ قرمز روشنی پیدا کند. به ازای یک فنجان چای، یک قاشق چای خوری چای خشک درون قوری بریزید.

در قوری چینی چای دم کنید

برای چای دم کردن از قوری چینی یا شیشه‌ای استفاده نمایید، زیرا چای در قوری‌های فلزی مزه مطلوبی نمی‌دهد. می‌توانید از مدل قوری‌هایی استفاده کنید که یک سبد یا توری تفاله‌ها را از آب جوش تفکیک کند. برای بهتر دم کشیدن چای قوری را کمی زیر شیر آب گرم بگیرید تا جداره و محفظه آن اندکی گرم شود.

بگذارید چای دم بکشد

چای دم نکشیده کدر و کم‌رنگ است و عطر و بوی خوبی ندارد، اما چای دم کشیده ظاهر شفاف، طعم تلخ مناسب و بوی غیر خامی می‌دهد. چای با برگ ریز بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه؛ چای با برگ درشت بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه نیاز به دم کشیدن دارد. چای باید با شعله خیلی کم دم بکشد تا هم طعم مرغوب‌تر و هم رنگ بهتری پیدا کند.

از آب جوش استفاده کنید

از آب کتری یا سماور نجوشیده برای دم کردن چای استفاده نکنید، آب مورد استفاده برای دم کردن چای باید تازه و کاملاً زلال باشد. آب لوله کشی و فیلتر شده برای چای مناسب‌تر می‌باشد. برای تهیه چای درون کتری و سماور آب داغ نریزید و بهتر است آب سرد ریخته و اجازه دهید بجوشد، زیرا اگر در کتری یا سماور آب داغ بریزید، بعد از ریختن چای در استکان لکه‌های شبیه چربی روی استکان ایجاد می‌شود. آب چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش می‌دهد پس بهتر است در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید.

از هل و دارچین استفاده کنید

چای ایرانی برخلاف اکثر چای‌های خارجی اسانس و عطر افزودنی ندارد، برای خوش عطر شدن چای می‌توانید زمانی که چای را در قوری ریختید و آب جوش به آن افزودید، در قوری هل یا گل سرخ یا دارچین یا زنجبیل یا بهار نارنج یا لیمو عمانی بریزید و بگذارید چای همراه یکی از این افزودنی‌ها دم بکشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->